E-Boda Storm V100

Eboda Storm V100

Accesorii și Baterie

Spre deosebire de alte telefoane, E-Boda Storm V100 este însoțit de o mulțime de accesorii. Prezența mai multor accesorii este un plus pentru utilizatori și este unul dintre avantajele pe care le oferă firmele care nu au notorietate.

Utilizatorii telefoanelor E-Boda Storm V100 vor găsi în pachet un set de căști cu hands free, un capac spate suplimentar, adaptorul, cablu microUSB, folie de protecție a ecranului și un material textil pentru ștergerea ecranului.

Eboda Storm V100

Rosal Import-Export srl (compania din spatele mărcii E-Boda) a mai scăpat unele detalii, mai puțin importante de altfel. Spre exemplu, manualul este disponibil în limba română însă nu are diacritice.

Pentru a informa clientul de prezența unui procesor dual-core, Rosal folosește pe carcasă grafica unui procesor ce pare a fi Intel și în niciun caz procesor pentru telefoane mobile.

Eboda Storm V100

Căști Eboda Storm V100

Căștile care oferite în pachetul telefonului nu sunt extraordinare însă au tot ce le trebuie pentru a fi folosite pe post de hands free atunci când sunteți acasă sau pe post de antenă pentru radio-ul FM. Bineînțeles, există posibilitatea de a cumpăra un set de căști mai performante pe care să le cuplați la telefon.

Eboda Storm V100

Accesorii Eboda Storm V100

E-Boda Storm V100 este alimentat de o baterie litiu-ion de 1600mAh ce oferă o putere de 5,92Wh. Bateria asigură suficient curent pentru o autonomie decentă, superioară chiar unor smartphone-uri cu pretenții.

Eboda Storm V100

Eboda Storm V100  a funcționat mai bine de un weekend fără a fi necesară reîncărcarea bateriei în condițiile în care telefonul a fost folosit într-un regim normal, fără jocuri sau navigare pe internet. Adaptorul are dimensiuni reduse, este ușor de transportat și oferă 700mAh.

Eboda Storm V100

Adaptor Eboda Storm V100

Capacul suplimentar completează gama de accesorii pentru Eboda Storm V100. Sub capac se află cele două SIM-uri precum și slotul microSD.

Eboda Storm V100

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top