E-Boda Storm V100

| |

Software și aplicații

E-Boda Storm V100 rulează sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean și are acces la magazinul de aplicații Google Play. De regulă, companiile care produc aceste telefoane nu oferă update-uri frecvente și nici suport pentru o perioadă prea mare de timp. De altfel, în certificatul de garanție este scris clar că perioada de utiliza pentru telefon este de 3 ani.

Șansele ca E-Boda Storm V100 să treacă vreodată la Android 4.3 sunt nule mai ales că telefonul are 512MB iar un eventual update ar duce la un blocaj software. Storm V100 poate rula majoritatea aplicațiilor din Google Play însă jocurile cu grafică pretențioasă și aplicațiile concepute special pentru versiunile superioare de Android nu vor putea fi instalate.

Eboda Storm V100

E-Boda Storm V100 dispune de o serie de aplicații preinstalate, aplicații pe care le puteți găsi și în oferta magazinelor dedicate. Telefonul include umătoarele aplicații: 1Mobile Market ( un magazin de aplicații), Adobe Air, Adobe Reader, ES File Explorer (manager de fișiere), Firefox, Documents to Go ( poate lucra cu fișiere Word, Excel, PowerPoint), RoTaxi, TuneIn Radio, Twitter, Facebook, Radio FM și celelalte aplicații uzuale ale sistemului de operare Android (Youtube, Gmail, Maps).

Eboda Storm V100

Pagina anterioaraPagina urmatoare

E-Boda Storm V100, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “E-Boda Storm V100”

  1. Despre cei de la E-boda pot spune ca la mp3-uri se ofera cel ma mic pret dar nu si cea mai buna calitatea sau nu tocmai cel mai bun raport calitate pret, insa banuiesc ca depinde si de fiecare persoana in parte de ce si cum, poate am avut ghinion pur simplu, insa o parere sincera.
    Sper ca nu aplica tratamentul la orice device.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!