tablete

Google Nexus 7 by ASUS review

Nexus 7

Software și aplicații

Nexus 7 rulează sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean și beneficiază de atenția companiei dezvoltatoare. Dacă în cazul altor telefoane și tablete compania producătoare “uită” de modelele vândute după ce s-a văzut cu banii în conturi, în cazul Google lucrurile stau diferit. Google oferă update-uri periodic și ține la zi serviciile disponibile pe tabletă. Atenția celor de la Google pentru software-ul produselor Nexus este determinată de modul în care funcționează afacerea acestora. Google vinde reclamă iar audiența este principalul indicator al profitului (în acest caz).

Nexus 7
Google oferă aplicații proprii pe tabletă și evită să distribuie direct aplicații pentru Twitter și Facebook. Utilizatorii care folosesc aceste servicii sociale pot instala aplicațiile din Google Play. De asemenea, pe tabletă nu veți găsi o aplicație dedicată camerei foto însă se poate alege una din Google Play.

Nexus 7
Faptul că update-urile sunt oferite frecvent a fost vizibil și în perioada de testare când am fost atenționați de disponibilitatea unui nou pachet de upgrade.
Google Maps funcționează impecabil, obiectivele sunt bine detaliate, clădiriile sunt exact acolo unde trebuie să fie iar utilizatorii care au plătit de 3.5 ori mai puțin decât pe un iPad pot folosi servicii de calitate.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top