telefoane

Review ASUS ROG Phone

ASUS ROG Phone

Camerele video

Cei care au intrat în contact cu camerele foto montate pe telefoanele ASUS Zenfone 5 nu vor fi surprinși de posibilitățile noilor modele. Camerele aflate pe zeria Zenfone 5 au primit din partea specialiștilor de la DxOMark un scor general de 90 de puncte fiind apreciate drept “o opțiune excelentă pentru gama mid-range” (citește review-ul telefonului ASUS Zenfone 5). Mai mult, atunci când a venit vorba de fotografii statice, scorul a urcat la 93 de puncte, depășind modele cu o imagine destul de bună în ochii publicului. Setul de camere este format din două camere montate pe partea din spate, una principală și o alta cu unghi larg pentru a surprinde grupurile de prieteni sau mai mult din peisajul înconjurător, însoțite de un bliț LED.

ASUS ROG Phone

ASUS ROG Phone

Camera spate principala este echipată cu un senzor dual pixel Sony IMX363 12MP, cu dimensiunea pixelilor de 1.4µm. Diafragma F1.7 se deschide în spatele unui grup de lentile format din șase elemente, câmpul de vizualizare fiind de 78.2 grade. Focalizarea automată este foarte rapidă, insesizabilă în condiții normale. Seara sau pe timpul nopții vor apărea unele probleme cu focalizare și zgomotul de imagine, însă acest lucru este specific tuturor telefoanelor mobile.

Steările camerei sunt asistate de un software de inteligență artificială cu 16 scenarii de detecție AI: mâncare, cer, câmp verde, plante, ocean, apus, zăpadă, flori, scenă, câine, pisică, oameni, text, trepied, cod QR, vedere nocturnă. Pe lângă acestea există un sistem de învățare AI pentru fotografii, portrete în timp real și înfrumusețare în timp real.
Camera secundară de pe spate are un obiectiv larg de 120 de grade și poate fi selectată chiar și în modul manual din interfața grafică. În partea frontală există o cameră de 8 megapixeli, cu diafragmă F2.0 și un câmp de vizualizare de 84 de grade. Pasionații de gaming nu numai că vor putea juca cele mai noi titluri în cele mai bune condiții, dar vor putea și să-și facă un selfie în orice moment.

Fotografie realizată cu ROG Phone

Fotografie realizată cu ROG Phone

ASUS ROG Phone poate filma la rezoluție 4K UHD (3840 x 2160) cu 30 de cadre pe secundă sau poate realiza sclipuri slow motion la rezoluție FullHD și 120fps sau 720p cu 240 de cadre pe secundă.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top