telefoane

Review ASUS ROG Phone

ASUS ROG Phone

Software, aplicații, accesorii și baterie

ASUS ROG Phone rulează sistemul de operare Android 8.1 Oreo și are acces la aplicații din Google Play. Practic, toate jocurile din Google Play vor putea fi jucate pe ROG Phone la cele mai înalte setări grafice. Sistemul de operare Android 8.1 Oreo este completat de o interfață grafică ROG UI, ce ne aduce elementele grafice specifice Republic of Gamers.

Accesoriile telefonului ROG Phone nu sunt simple adaptoare sau cabluri așa cum putem întâlni în cazul unui telefon obișnuit. ROG Phone are un întreg ecosistem de dispozitive, mai mult sau mai puțin complexe, unele disponibile cu versiunea simplă a telefonului, altele livrate într-un troler de călătorie. Bineînțeles, accesoriile nu sunt atât de voluminoase pentru a le transporta cu un troler, însă decizia face parte din strategia departamentului de marketing pentru promovarea telefonului.

Accesoriul AeroActive Cooler (ZS600KLF) este livrat împreună cu toate versiunile ROG Phone, inclusiv cu modelul de bază. Acesta integrează un ventilator și un conector dublu. Fixarea pe telefon este simplă, presupunând glisarea unui element și fixarea lui pe carcasă, după introducerea conectorului.

AeroActive Cooler (ZS600KLF)

AeroActive Cooler (ZS600KLF)

La baza accesoriului AeroActive Cooler există un port USB Type C și un conector de 3.3mm pentru căști. Având acești conectorii sub telefon, atunci când acesta este folosit pentru jocuri în modul peisaj, ne va fi mult mai ușor să accesâm aceste porturi.

AeroActive Cooler (ZS600KLF)

AeroActive Cooler (ZS600KLF)

Adaptorul de alimentare al telefonului ROG Phone are nu mai puțin de 30W (10 Volți și 3A), iar conectorul de ieșire este USB Type C, astfel că veți putea folosi doar un cablu cu conectori USB Type C la ambele capete.

ASUS ROG Phone este alimentat de o baterie internă de 4000mAh ce poate fi încărcată rapid cu ajutorul adaptorului de 30W grație puterii mari, dar și a software-ului AI ce definește curbele de încărcare în funcție de datele livrate de senzorii interni de tensiune și temperatură. Telefonul este în deplină siguranță, iar bateria nu va exploda, așa cum s-a întâmplat în cazul altor mărci de telefoane.

Accesorii în pachet:

  • Ventilator AeroActive Cooler
  • Cablu Tip-C la C
  • Ac de Evacuare SIM
  • Adaptor de Alimentare USB (30W)
  • Documentatie (Ghid de Utilizare, Carte Garantie)

Pe lângă aceste accesorii enumerate mai sus, disponibile în pachetul de bază, mai există un set de accesorii opționale ce pot fi achiziționate cu versiuena mai scumpă a lui ROG Phone sau separat. Aceste accesorii schimbă radical experiența de gaming și sunt destinate celor care vor să facă și altceva cu telefonul.

TwinView Dock

TwinView Dock transformă telefonul ROG într-o consolă cu două ecrane identice. Cel de al doilea ecran AMOLED, integrat în TwinView Dock, are diagonala de 6 inci și o rezoluție de 2160 x 1080 pixeli. Alături de acesta mai există alte două butoane fizice, motoare duale pentru răspuns haptic și o baterie suplimentară de 6000mAh.

ASUS ROG Phone cu TwinView Dock

ASUS ROG Phone cu TwinView Dock

Mobile Desktop Dock

Mobile Desktop Dock poate fi conectat la un monitor extern 4K UHD (max. 60Hz) mouse și tastatură, telefonul ROG devinind un adevărat desktop PC pentru gaming, cu intrare gigabit LAN și ieșire S/PDIF pentru sistemul de sunet.

ASUS Mobile Desktop Dock

ASUS Mobile Desktop Dock

ASUS Mobile Desktop Dock

ASUS Mobile Desktop Dock

Controlerul Gamevice și receptorul WiGig Dock

WiGig Dock utilizează standardul Wi-Fi ad pentru a conecta telefonul la televizor într-un mod mai simplu. WiGig Dock este alimentat separat și are o ieșire HDMI pentru televizor. Este important să existe o vedere directă între telefon și WiGig Dock pentru ca lucruri să funcționeze impecabil.

Receptorul ASUS ROG WiGig Dock

Receptorul ASUS ROG WiGig Dock

Receptorul ASUS ROG WiGig Dock

Receptorul ASUS ROG WiGig Dock

Controlerul Gamevice încorporează două joystick-uri analog, D-pad, butoane stânga-dreapta, butoane A, B, X, Y și L2, R2.

ASUS ROG Phone cu Gamevice

ASUS ROG Phone cu Gamevice

ASUS ROG Phone cu Gamevice

ASUS ROG Phone cu Gamevice

ASUS Professional Dock

ASUS Professional Dock poate conecta telefonul la televizor sau monitor pentru o experiență cinematică în jocuri. De asemenea, dispozitivul include o interfață de rețea pentru conexiuni rapide și stabile la Internet.

ASUS Professional Dock

ASUS Professional Dock

ASUS Professional Dock

ASUS Professional Dock

ROG Phone Case

ROG Phone Case este o husă de protecție construită după specificații producătorului. Aceasta oferă cel mai bun nivel de siguranță, protejând telefonul împotriva zgârieturilor, a loviturilor și a șocurilor.

ASUS ROG Phone Case

ASUS ROG Phone Case

Când vine vorba de prețuri lucrurile sunt mai delicate și depind foarte mult de complexitatea accesoriului.

Prețuri accesorii:

TwinView Dock – 1.099 lei
Professional Dock – 299 lei
Phone Case – 149 lei
WiGig Dock – 949 lei
Mobile Desktop Dock – 659 lei
GameVice – 299 lei

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top