telefoane

Samsung Galaxy S III I9300 review

Samsung Galaxy S III I9300

Concluzii și fotografii

Sunt puține lucruri de reproșat noului Samsung Galaxy S III I9300, cele mai multe voci lăudând efortul Samsung de a scoate un terminal ce își depășește timpul. Carcasa fabricată din pastic este unul dintre lucrurile ce puteau fi modificate.

Prezența unor elemente metalice cromate pe laterale ar fi fost bine venită. Din punct de vedere tehnic poate ar fi fost bine-venit și un modul pentru televiziunea digitală. Dacă în Japonia televiziunea digitală este disponibilă pe telefoanele high-end, în Europa modulele DVB-T sunt o raritate în componența telefoanelor mobile.

Telefonul se mișcă extrem de rapid, nu se blochează iar ecranul are o sensibilitate tactilă ieșită din comun. De apreciat este și rezoluția mare a ecranului și claritatea imaginilor afișate.

În ciuda criticilor, Samsung Galaxy S III I9300 este cel mai performant telefon mobil pe care omenirea le-a construit vreodată. Telefonul va fi adus la 279 euro cu abonament de Vodafone care a și demarat o campanie promoțională cu un automobil Audi A7. Magazinele online au lansat sisteme de precomandă, cum e și cazul Koyos.ro. care afișează prețul la liber de 2599 lei (cu TVA inclus).

PRO+

  • Software avansat
  • Procesorul puternic cu 4 nuclee
  • Ecranul cu rezoluție mare

ANTI-

  • Carcasa fabricată din plastic ieftin
  • Dimensiunile mari ale telefonului
  • Prețul mare

Pagina anterioara >Pagina urmatoare

Samsung Galaxy S III I9300 review, 8.3 out of 10 based on 12 ratings

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (12 votes cast)
To Top