stiri

Samsung așteaptă un profit record

Samsung Galaxy S III I9300

Samsung se așteaptă la un profit record pentru al doilea trimestru al anului 2012. Compania coreeană a surclasat principalii competitori, produsele sale dovedindu-se mai performante și mai accesibile. Calitatea oferită de Samsung a fost apreciată de lumea întreagă iar noile smartphone-uri au trimis spre pragul falimentului compania Nokia.

Profitul operațional pentru trimestrul doi este estimat la 5.7 miliarde de dolari iar vânzările la 40 de miliarde de dolari. Galaxy S III, cel mai performant model din portofoliu Samsung, a fost comandat de peste 19 milioane de persoane numai în trimestrul al doilea al acestui, an iar telefonul se bucură în continuare de un succes incredibil.

Rezultatele financiare complete vor fi publicate pe 27 iulie. Cifrele preconizate uimesc deja o lume întreagă.
Cele mai apreciate produse cum ar fi: Samsung Galaxy S III I9300, Galaxy Xcover S5690, Galaxy Tab 10.1 GT-P7500 și Galaxy Nexus (I9250) au constituit subiectul unor ample review-uri postate pe AndroidLive.ro.

 

Samsung Galaxy S III I9300

Samsung Galaxy S III I9300 - unul dintre telefoanele care vor veni cu 4G

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY Tab 7.0 Plus
Galaxy Tab trece la Android 4.0 ICS

Seria de tablete Samsung Galaxy Tab a început să primească update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Posesorii tabletelor Galaxy...

Închide