aplicatii

SAMSUNG mobile UNPACKED 2012 în Google Play

Samsung Unpacked

Anticiparea lui Galaxy S3 a atins cote impresionante. Server-ul ce găzduiește www.thenextgalaxy.com pe care găsim teaser-ul al doilea pentru lansarea de pe 3 mai, alături de un formular de înregistrare pentru update-uri a fost inaccesibil aproape toate ziua de ieri, 23 aprilie. Astăzi, Samsung pune la dispoziția fanilor brand-ului o aplicație pentru Android care să îi ajute să fie la curent cu toate noutățile The Next Galaxy.

Fie că veți fi sau nu prezenți la evenimentul de lansare de la Londra ce va avea loc pe 3 mai, Samsung Mobile rămâne aproape de admiratorii familiei Galaxy prin noua aplicație Unpacked 2012, disponibilă gratuit în Google Play.

Samsung Unpacked

Dacă vă aflați printre cei care au norocul să fie prezenți la evenimentul de lansare din Londra, puteți profita de aplicația nouă care include un program complet al evenimentelor și o hartă cu indicații către locație. Cei care vor urmări evenimentul de departe au și ei motive să descarce aplicația Unpacked 2012, pentru că vor avea la dispoziție un Live Stream de la eveniment, direct la dispozitivul cu Android și vor putea accesa comunicatele de presă de îndată ce vor fi trimise.

În plus, pentru cei cărora le e dor de numărătoarea inversă urmărită online cu o doză puternică de entuziasm pe www.tgeltaayehxnx.com, în colțul din dreata sus din ecranul aplicației putem vedea exact cât timp trebuie să mai treacă până la lansare.

Samsung Countdown

Samsung Countdown, www.tgeltaayehxnx.com, 23 aprilie

 

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Teaser
Samsung – The Next Galaxy

După un countdown online atent supravegheat de toți entuziaștii de tehnologie, Samsung a dezvăluit... un nou teaser. tgeltaayehxnx.com a găzduit cronometrul...

Închide