Galaxy Beam a fost prezentat odată cu magazinul Samsung

| |

Samsung a deschis în București primul magazin propriu din România iar cu această ocazie a prezentat și noul Galaxy Beam. Magazinul are o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi şi va fi deschis în fiecare zi, între orele 10.00-22.00.

Magazinul va oferi românilor cele mai noi telefoane ale companiei coreene printre care Galaxy S III (al cărui review îl puteți citi aici) și Galaxy Beam.

Samsung Galaxy Beam rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread. Terminalul integrează un procesor dual-core tactat la 1GHz și 8GB de memorie flash pentru stocarea datelor. Hardware-ul este alimentat de o baterie de 2000 mAh. Beam se deosebește de alte telefoane prin integrarea unui proiector LED ce afișează imaginile de pe ecran direct pe perete.

Telefonul va fi disponibil prin intermediul partenerilor cât și prin magazinul recent inaugurat în Băneasa Shopping City.

Samsung Galaxy Beam

Samsung Galaxy Beam

Galaxy Beam a fost prezentat odată cu magazinul Samsung , 7.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!